Jacques van Rooijen Photography

portfolio

22 januari 2016

FOTOBOEK OVER CUBA

Schermafbeelding 2015-12-07 om 3.25.41 p.m.

Mijn reis naar Cuba heeft dit boek opgeleverd. Geen idyllische plaatsjes maar de rauwe werkelijkheid van Cuba anno 2015. Het boek bevat ruim honderd foto’s en drie korte verhalen over het leven op Cuba. Al bladerend en lezend krijgt de lezer een beeld van de erfenis van Fidel Castro.

LEZING CYCLUS OVER CUBA

Op dinsdag-avond 16 februari en woensdag-ochtend 17 februari houd ik een lezing over Cuba en mijn reis over Cuba in het theater van Bibliotheek Hilversum aan de ’s Gravelandseweg. Tijdens de lezen ga ik in op het leven in Cuba, de recente ontwikkelingen, het reizen over Cuba en natuurlijk over fotograferen op Cuba. Het eiland leent zich bij uitstek voor mooie plaatjes, hoewel tegelijkertijd het gevaar op de loer licht Cuba als cliché neer te zetten. De sigaren rokende oma’s en de chevrolets uit de jaren vijftig nodigen daar zeker toe uit, maar staan ver van het dagelijks leven van de Cubanen.

Dinsdag-avond 16 februari om 19.30 en woensdag-ochtend 17 februari om 10.00 Bibliotheek Hilversum ’s Gravelandseweg 55 –  Telefoon:035 621 2942

STEUN UITGEVEN IN EIGEN BEHEER

Ik wil mijn boek graag in eigen beheer uitgeven. Daarvoor ben ik op zoek naar supporters.  Bekijk het boek online via deze link Fotoboek Cuba 

U kunt me steunen om deze uitgave te realiseren. Elke financiële bijdrage is welkom. Wil je het boek bestellen dan vraag ik een minimale bijdrage van € 30,-. Daarvoor ontvang je dit prachtige fotoboek over Cuba met enkele bijzondere reistips. Bijdrage van € 10,- worden beloond met een digitale foto naar keuze uit de Cuba serie. Vind je dat dit boek een uitgave verdient dan mag je natuurlijk ook een groter bedrag overmaken. Elke steun is van harte welkom. Je kunt je bijdrage storten op:

Stichting Artefacts
NL79 INGB 0006557835

o.v.v. Boek Cuba